Емоджі реакції у Zoom – одна з найзручніших функцій, що дозволяє швидко поаплодувати колезі або надіслати серце приятелю. У останньому оновленні програми для ПК, Zoom зробив кілька цих реакцій ще доступнішими. Розпізнавання жестів покаже емоджі «великий палець вгору» на зустрічі, якщо зробити на камеру такий жест – або поставить емоджі «піднята рука», якщо підняти руку.   

Функція не буде новою для тих, хто користувався додатком Zoom на iPad та iPhone, які підтримують ці два жести з минулого літа. Ті, хто користувався ними, вже знають – жести як допомагають, так і заважають. 

Наприклад, Zoom інтерпретував дотики до обличчя як підняття руки та реагував тільки на дуже настирливі «пальці вгору». Однак, коли функція працює добре, вона допомагає подолати розрив між цифровим і реальним спілкуванням. 

В останній версії також покращили дошки Zoom. Спочатку вони існували як доповнення до зустрічей, однак зараз це окремий продукт всередині Zoom. Розробник також намагається спростити керування кімнатами та опитуваннями, як і проведення великих подій на платформі. Крім того, Zoom продовжує впроваджувати інструмент етикету чата, який буде автоматично встановлювати корпоративну політику щодо спілкування. 

Компанія продовжує збирати найкращі ідеї з індустрії у своєму основному продукті. Кілька років тому були розмови, що Zoom стане відкритою платформою для розробників, однак він все ще бере для себе найцікавіші рішення і прагне стати основним місцем для спілкування онлайн.