Сьогодні Blizzard анонсувала чергове, вже дев’яте доповнення своєї MMORPG – World of Warcraft Dragonflight.

Дракони повертаються до Азерота, і гравці разом з ними потрапляють на їхню батьківщину – Драконові Острови (Dragon Isles). Для дослідження будуть доступні п’ять локацій, кожна присвячена одному з Аспектів драконів – лідерів п’яти кланів.

Також Dragonflight додасть нову расу Драктірів (Dracthyr), точніше, комбінацію “раса/клас”, тому що Драктіри можуть належати лише до одного класу — також нового для гри, “Пробудника” (Evoker). Він має дві спеціалізації на вибір — цілитель або боєць дальнього бою. Як і дракони, Драктіри матимуть дві форми — гуманоїда та дракона, між якими можна буде вільно перемикатися (поки що звучить дуже схоже на воргенів із “Катаклізму”).

Крім того, в Dragonflight з’явиться новий вид польотів — верхи на драконах, від звичайного він відрізнятиметься додатковими можливостями в керуванні “маунтом”. Також у новому доповненні обіцяють переробити системи талантів і професій, оновити інтерфейс і підняти максимальний рівень персонажа до 70.

Дата релізу наразі невідома, усі охочі вже можуть записатися на бета-тест. Крім того, під час сьогоднішньої презентації Blizzard анонсувала вихід доповнення Wrath of the Lich King для класичної версії гри – World of Warcraft Classic. Він має статися пізніше цього року, але поки невідомо, коли саме.