Мем про українські трактори, що полюють на російську військову техніку, вже встиг набути шаленої популярності та навіть виходить за межі кумедних зображень в соціальних мережах — так, один український розробник (ховається за ніком ukrainian на відомому ресурсі інді-ігор itch.io) створив гру Ukrainian fArmy, в якій гравець у ролі українського фермера має знайти та відбуксирувати на “базу” російські вантажівки й танки.

На відміну від інших ігор на актуальну тематику, Ukrainian fArmy має досить непогану 3D-графіку, але геймплей, звісно, дуже простий — клавішами WASD керуємо трактором, чіпляємо ворожу техніку клавішею Q і прямуємо до бази, ухиляючись від вибухів та намагаючись встигнути набрати 6 одиниць техніки за відведений час.

Ukrainian fArmy має клієнти під Windows, Mac та Linux, завантажити її можна безплатно з офіційної сторінки. Усі пожертви розробник переказує волонтерам та неурядовим організаціям, що займаються допомогою Україні — а також пропонує напряму “донатити” фонду “Повернись живим” та на офіційний рахунок НБУ для гуманітарної допомоги українцям, постраждалим від російської агресії.