У Tesla більше не додаватимуть безплатний зарядний комплект Mobile Connector Bundle до нових автомобілів. Про це повідомив у Твіттері користувач Tesla_Adri, а згодом підтвердив очільник компанії Ілон Маск. Це нагадує відмову деяких виробників комплектувати зарядними пристроями флагманські смартфони.

Mobile Connector Bundle сам по собі зараз коштує $275, аксесуар дозволяє підключити автомобіль до домашньої розетки та додатково проїхати дві-три милі після години зарядки. Як пояснив Ілон Маск, статистика використання пристрою була дуже низькою.

З іншого боку, у компанії пообіцяли додати більше адаптерів для підключення до комплекту мобільних конекторів. Пізніше Маск також пообіцяв, що Tesla знизить ціну на зарядні комплекти до $200 та спростить їх замовлення разом із новим автомобілем. 

Керівник Tesla нагадав, що адаптер не потрібен для того, щоб зарядити автомобіль на домашній станції Tesla Wall Connector або на одній зі станцій Supercharger. Він порадив встановити домашню станцію перед купівлею автомобіля. 

Зараз зарядних комплектів на сайті Tesla немає в наявності.