«Нова пошта» продовжує відновлювати роботу та відкривати відділення та поштомати там, де є можливість. Лише за 12 квітня 2022 р. запрацювали ще 160 відділень у Київській, Одеській, Миколаївській, Сумській, Хмельницькій, Чернігівській, Житомирській, Харківській областях, а також Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській і Рівненській.

Лідером із кількості працюючих відділень є Київська область – 407 відділень та Івано-Франківська – 402. Уся мережа відділень запрацювала у Чернівцях, Хмельницькому та Тернополі. Усього в компанії вже відкрито 11 500 точок сервісу. Працюють 4 100 відділень, 7 600 вуличних поштоматів та кур’єрська доставка і забір у 6 100 населених пунктах. Знайти відкрите відділення та графік його роботи можна через чат-бот у Телеграмі.

Крім того, «Нова пошта» сприяє ООН у реалізації масштабної програми підтримки українців у двох напрямках: перевозить гуманітарну допомогу з країн Європи та надає приміщення для розміщення гуманітарних штабів ООН.

Компанія долучилася до Всесвітньої продовольчої програми ООН (WFP): у рамках співпраці «Нова пошта» отримує продукти харчування з країн Європи, формує з них продуктові набори та доставляє їх до населених пунктів згідно з баченням ООН, насамперед – до гарячих точок України.

ООН формує список пріоритетних міст та селищ, зосереджуючись на місцях бойових дій та регіонах, яким загрожує гуманітарна катастрофа.

Станом на початок квітня (за один тиждень співпраці) «Нова пошта» підготувала та доставила близько 25 тис. продуктових наборів до Чернігівської, Дніпропетровської та Донецької областей. До кінця місяця «Нова пошта» доставить ще близько 300 тис. наборів до Харківської та Дніпропетровської областей.