Новий Anker 757 PowerHouse вартістю $1400 пропонує потужність 1500 Вт і місткість 1229 Вт⋅год від літій-залізо-фосфатної (LiFePO4) батареї, яка, як обіцяє виробник, швидше заряджається, витриваліша і може бути навіть безпечнішою, ніж літій-іонні акумулятори.

LiFePO4 не є чимось новим у технології батарей. Подібні можна знайти у деяких електромобілях, вони справді мають більший термін служби та менш займисті, що важливо, адже можуть бути пошкоджені в аварії. Недоліком є їхня ​​вага, вони набагато важчі, ніж літій-іонні при тій же місткості, тому не використовуються в побутовій електроніці. Для прикладу, Anker 757 Powerhouse важить майже 20 кг.

Anker представив свою найбільшу батарею Anker 757 PowerHouse

Проте для потужних акумуляторів використання LiFePO4 має свої переваги, включаючи понад 3000 циклів зарядки-розрядки батареї та можливість заряджатися до 80% лише за годину.

Anker 757 PowerHouse може забезпечити повну 100 Вт зарядку USB-C PD для потужного ноутбука, а також три триконтактні розетки, три двоконтактні розетки, чотири порти USB-A по 12 Вт кожен і роз’єм автомобільного прикурювача.

Anker також заявляє, що його акумулятор може заряджатися від сонця швидше, ніж більшість інших моделей — він здатний досягти 80% заряду всього за 3,6 години з 300-ватним масивом із потрійними сонячними панелями, які Anker також незабаром буде продавати за поки що нерозкритою ціною.

Anker представив свою найбільшу батарею Anker 757 PowerHouse

Anker також пропонує 5-річну гарантію на свій акумулятор, трохи довше, ніж два роки, які пропонують інші компанії, і стверджує, що його батарея все ще повинна заряджатися до 100% після 3000 циклів зарядки.