Магазини Rozetka поступово відновлюють роботу в  містах України. На черзі – відкриття більшої кількості торгівельних точок та відбудова зруйнованих.

«Магазини Розетка вже працюють у Харкові та Сумах, у Шостці та Миколаєві. Вся центральна та західна частина України. Розраховуємо у понеділок відкритися у Чернігові! У Житомирі, Запоріжжі. Чекаємо, коли нам дозволять дістатися до Бучі, Гостомеля, Ірпеня, де потрібні продукти, товари першої необхідності», – написав Владислав Чечоткін на своїй сторінці у Facebook.   

Зараз у відкритих точках видачі можна отримати замовлення, оформлене через сайт, та придбати товари з вітрини. Актуальний перелік точок на 8 квітня можна переглянути за посиланням.

За словами Владислава Чечоткіна, у найважчі дні лінія фронту проходила всього у 3 км від складів Rozetka неподалік від Києва. Робота компанії була повністю заблокована, логістика зупинена. Зараз звільнена частина України повертається до життя. 

Співзасновник Rozetka також розповів, що багато магазинів зруйновано або розграбовано окупантами. Однак він вірить у те, що все відновлять і відбудують краще, ніж було до руйнувань.