Компанія Ubisoft анонсувала нову у серії Tom Clancy’s Rainbow Six, цього разу це мобільна гра, яка так і називається – Rainbow Six Mobile. Ігри для платформ iOS та Android розробляють в Ubisoft Montreal, але до проєкту залучені й інші студії Ubi, зокрема Ubisoft Kyiv.

Судячи з трейлеру, це мобільна версія найпопулярнішої гри серії – тактичного командного шутеру Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, який вже сім років приносить видавцю непогані гроші та відмінно зарекомендував себе на кіберспортивній арені. Тобто, тут також є дві команди, захисників та нападників, оперативники з унікальними здібностями та таке інше, а для перемоги потрібна взаємодія усіх членів команди та розуміння особливостей оперативників. Ясна річ, графіка та керування будуть спрощені та адаптовані під мобільні платформи. Але розробники обіцяють, що гра не буде повною копією Rainbow Six Siege, а буде розвиватися самостійно.

Розробка Rainbow Six Mobile йде вже понад три роки, а зараз Ubisoft пропонує усім бажаючим реєструватися для участі у закритому альфа-тесті, який почнеться невдовзі.