З 1 квітня 2022 р. Київстар продовжує надавати послуги Домашнього Інтернету навіть без оплати тарифу своїм клієнтам, які живуть в областях з активними бойовими діями.

Таким чином, Київстар продовжує допомагати своїм клієнтам отримувати актуальну інформацію, працювати та навчатися онлайн, займатися волонтерством, навіть якщо в них немає можливості поповнити рахунок для оплати послуги. У березні до 420 тисяч клієнтів компанії могли користуватися послугою безоплатно по усій Україні.

Також Київстар продовжує розвивати свою інфраструктуру фіксованого інтернету, навіть в умовах війни Росії проти України. Компанія забезпечила 400 укриттів в різних містах України безкоштовним Wi-Fi, розширила роботу мережі на 30 нових багатоповерхових будинків або майже 4 000 квартир.

Ця робота потребує значних фінансових інвестицій. Тому компанія просить клієнтів, які мають можливість оплатити рахунок, зробити це.

«Попри війну, ми активно працюємо над відновленням пошкодженої інфраструктури, встановлюємо безкоштовний Wi-Fi у бомбосховищах та збільшуємо покриття у нових будинках. Більше 11 тисяч сімей з початку війни обрали Київстар у якості провайдера домашнього інтернету. Щоб все це було можливим, наші спеціалісти проявляють неабияку витримку та сміливість» – коментує Сергій Сухорук, керівник департаменту фіксованого зв’язку Київстар.