Офіційний анонс нової гарнітури віртуальної реальності PlayStation VR2 відбувся на початку цього року, і ось нарешті Sony почала ділитися новими подробицями — у першу чергу вона продемонструвала, як виглядатиме PS VR2.

Гарнітура матиме таку саму “сферичну” форму, що й контролери PS VR2 Sense, та буде виконана в дизайні самої консолі. Вона стане трохи легшою (попри появу нового “моторчика” для зворотного зв’язку) та тонкішою, з’явиться більше можливостей по настроюванню розташування лінз.

Також у PlayStation VR2 буде нова система вентиляції, яка запобігатиме запотіванню лінз. Судячи з наявних ілюстрацій, гарнітура під’єднуватиметься до консолі за допомогою одного кабелю, контролери будуть бездротовими.

Нагадаємо, технічні характеристики нової гарнітури Sony вже оприлюднила раніше (роздільна здатність OLED-дисплеїв — по 2000×2040 точок на око, кут огляду 110°, частота оновлення 90 або 120 Гц, відстеження напряму погляду тощо). На жаль, ціна та дата релізу PlayStation VR2 досі не повідомляється.