Чесно кажучи, не дуже несподівана новина — ще наприкінці січня з’явилася інформація, що над новою частиною CoD працює одразу одинадцять студій, проте нарешті цьому з’явилося офіційне підтвердження.

Останній запис у блозі Activision щодо майбутнього розвитку Warzone, між іншим, повідомляє про те, що наступні частини Call of Duty та Warzone розробляються під керівництвом Infinity Ward і мають вийти пізніше цього року.

Обидві гри розробляються “з нуля” та використовуватимуть новий рушій, Call of Duty 2022 буде сиквелом Modern Warfare 2019 року, а Warzone 2, за словами видавця, стане “значною еволюцією” режиму Battle Royale та отримає новий режим “пісочниці”.

Крім того, один з керівників Infinity Ward згодом поділився додатковою інформацією щодо нового рушія — за його словами, він “значно кращий” ніж той, що був у його команди раніше, і відтепер усі студії, що працюють над різними частинами Call of Duty, використовуватимуть лише його. Дотепер у кожного розробника CoD – Infinity Ward, Treyarch, Sledgehammer Games — були власні рушії, що ускладнювало роботу та пошук багів.