Відомий інсайдер @RalphsValve, чия попередня інформація часто виявлялася правдивою, стверджує, що над наступною Call of Duty працюють цілих 11 студій із сім’ї Activision. Згідно з дедалі більш наполегливими чутками, наступна Call of Duty стане продовженням Modern Warfare 2019 року. За словами інсайдера, більшість розробників — ветерани історії CoD, серед яких три студії Infinity Ward, а також Treyarch.

Видання GameRant зазначає, що Activision має практику “прикріплення” кількох своїх студій до серії, що, своєю чергою, часто злить шанувальників інших ігор студії. Наприклад, студії Raven Software довелося відмовитися від Singularity на користь Call of Duty так само як це сталося зі студією Toys for Bob – на користь Skylander та Crash Bandicoot.

Алекс Рівелло з GameRant коментує:

Коли видавець має таку серію, як Call of Duty, логічно, що він підключає до її розробки якомога більше людей.

Рекордна кількість студій не випадкова, оскільки Activision була вкрай амбіційна і хотіла, щоб наступна CoD стала чимось справді особливим, підтверджує ще один відомий інсайдер Том Хендерсон. Він також недавно повідомив, що Activision вирішила змінити стандартний річний формат випуску нових ігор серії, можливо повернувшись до дворічного циклу випуску.

Залишається сподіватися, що фраза “у семи няньок дитина без ока” не матиме відношення до цього випадку.