Компанія Microsoft підтвердила, що нещодавно придбана нею Activision Blizzard продовжить випускати ігри на PlayStation “в рамках чинних угод”. Те саме стосується чинних угод з Nintendo.

Щобільше, компанія заявила, що Call of Duty та інші популярні ігри Activision Blizzard випускатимуться на PlayStation не тільки відповідно до поточних контрактів, а й “за межами чинної угоди в майбутньому”.

Щоб внести ясність, Microsoft продовжить випускати Call of Duty та інші популярні ігри Activision Blizzard на PlayStation протягом усього терміну дії угоди з Activision. І ми взяли на себе зобов’язання перед компанією Sony, що ми також зробимо їх доступними на PlayStation після закінчення чинної угоди і в майбутньому, щоб шанувальники Sony могли продовжувати насолоджуватися улюбленими іграми. Ми також зацікавлені в вживанні аналогічних заходів для підтримки успішної платформи Nintendo. Ми вважаємо, що це правильно для індустрії, для геймерів та для нашого бізнесу.

Тут, звісно, ​​є певні застереження. Microsoft не зобов’язується випускати всі традиційно мультиплатформні ігри Activision Blizzard на PlayStation і Nintendo, і не стверджує, що угода буде діяти безстроково.

А якою буде доля абсолютно нових ігор, розроблених усередині Activision Blizzard після поглинання, зараз взагалі невідомо.