Серіал Reacher, що вийшов нещодавно на сервісі Amazon Prime Video, як і сподівалися усі прихильники книжкового Джека Річера, виявився набагато автентичнішим, ніж екранізації з Томом Крузом.

Судячи з оцінки на IMDb (наразі 8,6/10, 24 тис. голосів), серіал прийшов до смаку глядачам, тому не дивно, що Amazon вирішив продовжити його на другий сезон. Причому інформація про це з’явилася лише через три дні після прем’єри — здається, компанія була з самого початку впевнена в успіху нової адаптації відомого книжкового циклу Лі Чайлда.

За словами Amazon, Reacher увійшов до ТОП5 серіалів за переглядами у США та по всьому світу у перші 24 години після виходу, причому він отримав дуже високу глядацьку оцінку в самому сервісі — 4,7/5.

Перший сезон Reacher знятий за мотивами дебютної книги Лі Чайлда Killing Floor (“Поверх смерті”), яку письменник опублікував у 1997 р. За сюжетом, колишній військовий Джек Річер випадково потрапляє до маленького провінційного міста Марграв, де якраз починають відбуватися загадкові вбивства. Річер береться допомагати місцевим правоохоронцям у слідстві, та дуже швидко справи приймають несподіваний оборот, а злочинці виявляються набагато могутнішими, ніж здавалося спочатку.

Наразі інформації щодо ймовірної дати виходу другого сезону немає.