Electronic Arts продовжує публікувати передбачення результатів провідних спортивних змагань. У грудні 2021 р. видавець вгадав перемогу Макса Ферстаппена у фіналі Чемпіонату світу Formula One за допомогою гри F1 2021, тепер мова йде про найважливіше спортивне змагання у США – Супербоул LVI, вирішальний матч Національної футбольної ліги сезону 2021 року. Матч заплановано на неділю 13 лютого 2022 р.

Згідно ж з результатами симуляції у грі Madden NFL 22, Cincinnati Bengals на чолі з молодою суперзіркою-квотербеком Джу Бурроу здобуде перемогу над Los Angeles Rams з рахунком 24-21.

Симуляція результатів Супербоула в Madden NFL має один з найвищих показників точності прогнозів. Їх обговорюють як гравці в Madden та фанати NFL, так і експерти з американського футболу. Завдяки алгоритмам гри неодноразово був вгаданий коректний переможець. Також гра практично ідеально передбачила хід Супербоула XLIX (2015). Поточна симуляція ґрунтується на новітньому ігровому алгоритмі Madden NFL 22 та статистичних показниках NFL Next Gen Stats.

Madden NFL 22 – вже 33-я гра серії Madden NFL, яка виходить з 1989 р. Остання частина, що розроблена на рушії Frostbite 3 з’явилася у продажу на ПК, Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One та Xbox Series X/S ще 20 серпня 2021 р.

Що ж, 13 лютого 2022 р. ми дізнаємося, чи був прогноз Electronic Arts точним і цього разу.