Студія Codemasters та компанія Electronic Arts поділилися трейлером ігрового процесу гоночної гри GRID Legends, вихід якої відбудеться вже 25 лютого 2022 р.

Основою нової GRID Legends стане сюжетний режим Driven to Glory, у якому рендерена графіка поєднується зі зйомками за участю справжніх акторів. Одного з героїв зіграє шотландський актор африканського походження Шуті Гатву, знайомий глядачам по серіалу Sex Education від Netflix, за роль у якому він був номінований на декілька премій, у тому числі й BAFTA. Сюжетний режим нараховує більш ніж 250 заїздів.

Сюжетний режим з кінематографічними роликами та драматичними поворотами – це вже знайомий гравцям хід, який Codemasters використовувала у перших іграх серії TOCA Race Driver, а нещодавно повернула у симуляторі F1 2021.

Крім цього, у ролику продемонстровані гоночні локації з усього світу, а також деякі унікальні моделі авто. Розробники також повідомляють про повернення режиму «Дрифт» та покращений багатокористувацький режим на 22 гравці (!).

GRID Legends буде доступна на Xbox Series X|S та PlayStation 5, а також на PlayStation 4, Xbox One та ПК (через Origin та Steam) вже 25 лютого 2022 р.

Нагадаємо, 4 березня 2022 р. на PlayStation 4 та PlayStation 5 вийде довгоочікуваний автосим Gran Turismo 7, тож на платформі Sony гра від Codemasters має дуже потужного конкурента.