Про таку можливість повідомив редактор Bloomberg Джейсон Шрайєр, відомий своїми інсайдерськими зв’язками в ігровій індустрії.

Suicide Squad: Kill the Justice League, яку ми додали до переліку найочікуваніших ігор 2022 року, схоже переїздить на 2023 р. Це вже не перший за останній час перенос для Warner Bros., якій належать розробник гри, Rocksteady Studios. Минулого року не вийшли таки ігри як Hogwarts Legacy та Gotham Knights, дати релізів яких здвинули на 2022 р. і ось тепер Suicide Squad.

Нагадаємо, що Suicide Squad: Kill the Justice League, яка створюється на рушії Unreal Engine 4 для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S, розповідає про команду поганців, які повинні розібратися с супергероями, що злетіли з котушок, та врятувати світ. Гру розробляє студія Rocksteady Studios, та сама, що започаткувала серії ігор Arkham, та вміє працювати з коміксами.

Видавець ще офіційно не повідомляв про перенесення Suicide Squad: Kill the Justice League, але керівник Warner Bros. Interactive Entertainment Джейсон Кілар не згадав Suicide Squad у переліку ігор, які студія готується випустити 2022 року. Ждемо підтвердження, або спростування цих чуток.