Історія з 19-річним хлопцем Джеком Суїні, що створив у Твіттері бота @ElonJet для відстеження перельотів Ілона Маска його приватним літаком, отримала несподіване продовження. Як ми писали раніше, Маск пропонував Суїні $5 000 за те, щоб той видалив бота, проте хлопець попросив $50 тисяч. «Це було б чудовою підтримкою в коледжі й, можливо, дозволило б мені придбати автомобіль, можливо, навіть Model 3», – написав тоді Суїні мільярдеру.

Очевидно, що це не сподобалося Маску, після короткої переписки, він спочатку перестав відповідати Суїні, а тепер за словами хлопця, заблокував всі пов’язані з ним акаунти у Твіттері. «Знаєте, це трохи дивно, він хотів прибрати бота і, схоже, це його справді розлютило», – розказав Суїні в інтерв’ю Bloomberg.

Хлопець також повідомив, що Маск вжив деякі заходи, які він сам йому рекомендував під час переписки в приватних повідомленнях Твіттера, щоб ускладнити відстеження літака. Це справді стало важче, каже Суїні, але не неможливо. «Мені просто потрібно це обійти», – додав він, натякаючи на те, що продовжить відстежувати літак Маска.