Здавалося б, в історії конфлікту між Нілом Янгом і сервісом Spotify можна було б поставити крапку, але ні — свою думку нарешті озвучив “винуватець урочистостей”, подкастер Джо Роган.

У 10-хвилинному відео в Instagram у неділю ввечері Роган вибачився перед керівництвом потокового сервісу за негативну реакцію користувачів, але захистив запрошення спірних гостей.

“Якщо я вас розлютив, мені дуже шкода”, – сказав Роган. “Я зроблю все можливе, щоб спробувати врівноважити ці спірні точки зору точками зору інших людей, щоб ми могли знайти найкращу”.

На жаль, вибачитись перед своєю публікою Роган і не подумав. Протягом усього відео Роган тільки й робить, що згадує “розмови”. На жаль, люди часто використовують такі фрази, як “ми просто розмовляли” або “ми просто дискутували” як виправдання для поширення в ефірі відвертої дезінформації.

Проте інвесторів це, схоже, цілком влаштувало. Ціна акцій Spotify підскочила у понеділок на 12% після того, як брокерська компанія Citigroup підвищила рейтинг акцій з “нейтрального” до “купувати”.