Схоже толерантність великих корпорацій до працівників, не бажаючих вакцинуватися від COVID-19, скінчилася. Услід за Google та Intel, про звільнення співробітників, що повністю не вакцинувались до 2 квітня 2022 р., кажуть і в T-Mobile. Про це йдеться у внутрішній службовій записці компанії, яку було опубліковано в блозі The T-MO Report.

У блозі сказано, що нова політика T-Mobile була оголошена в електронному листі від керівника відділу кадрів до всього персоналу.

«Співробітники, які не вжили заходів для отримання першої дози щеплення та не підтвердили це документами до 21 лютого 2022 р., будуть відправлені у неоплачувану відпустку, – йдеться у блозі. – Співробітники, які не пройшли повну вакцинацію до 2 квітня 2022 р. будуть звільнені з T-Mobile».

У записці, адресованій «всім співробітникам (крім міжнародних)», зазначено, що правила вакцинації не поширюються на технічних спеціалістів на виїзді та на більшість ролей у роздрібній торгівлі в магазинах, тобто ці вимоги стосуються в першу чергу офісних працівників.