Не встигли закінчитися одні зимові розпродажі в ігрових інтернет-магазинах, як розпочалися інші — наступає “китайський” Новий рік, тож чому б і не спробувати ще раз заманити у свої магазини тих покупців, що змогли втриматися під час минулих акцій.

Відтак з учорашнього вечора у Steam та Epic Store знову був оголошений розпродаж. У Steam він триватиме до 3 лютого, в Epic Store — до 10 лютого. Якщо ви дивуєтесь, де ж GOG — у ньому все ще триває “глобальний” Новий рік, розпродаж на честь якого закінчується через кілька днів, 31 січня.

Зазначимо, що у Steam вартість деяких ігор після знижки зараз дещо більша, ніж була під час зимового розпродажу – наприклад, DEATHLOOP зараз коштує на 100 грн дорожче, ніж місяць тому, Tales of Arise — на 45 грн. Проте є й ігри, які зараз здешевшали сильніше — наприклад, базова версія Battlefield 2042 тоді коштувала 989 грн (-34%), а зараз — 869 грн (-42%).

Свої відмінності є й в Epic Store – Battlefield 2042 також отримав знижку у 42%, проте, наприклад, Marvel’s Guardians of the Galaxy, який місяць тому можна було придбати за 909 грн, зараз взагалі продається без знижки. Тож до цієї гри краще придивитися у Steam, де знижка на неї є. Ще одне не дуже приємне, як для покупця, нововведення — традиційний купон на 300 грн в Epic Store тепер не роздається “просто так”: щоб його отримати, треба підписатися на розсилку.