Нарешті – головна подія передноворічного марафону знижок в ігрових інтернет-магазинах, старт зимового розпродажу у Steam. У повній відповідності до “злитої” напередодні інформації, він відбувся сьогодні о двадцятій годині.

З порівняно недавніх релізів, що вже встигли отримати знижку, можна зазначити, наприклад, DEATHLOOP — він зараз продається за 499 грн (-50%), Tales of Arise за 629 грн (-30%), Marvel’s Guardians of the Galaxy — 909 грн (-35%) та Battlefield 2042, який у Steam отримав таку саму знижку, що й днями в Epic Games Store — 989 грн (-34%). Також вартий уваги Microsoft Flight Simulator — хоча грі вже понад рік, та здається, це лише другий раз, коли на неї з’являється знижка, хоча й доволі невелика (-20%, 1232 грн).

Заразом у магазині почалося оголошення номінантів-фіналістів у традиційній церемонії нагород Steam: щодня з 22 грудня до 3 січня гравці можуть проголосувати за улюблені ігри в різних категоріях, як-то “Неймовірний візуальний стиль”, “Найкращий сюжет”, “Найліпша гра, в якій ви пасете задніх” та, звісно, “Гра року”.