Відзначена нагородами серія Sniper Elite повертається. Як ми вже писали, дія Sniper Elite 5 відбуватиметься у Франції 1944 року, куди головний персонаж гри Карл Фейрберн відправиться з Італії 1943-го. Розробник повідомляє, що цього разу він стане командиром загону рейнджерів США, метою якого буде послаблення захисту німців у Бретані.

Sniper Elite 5 – найновіша частина серії, в якій гравці отримають “неперевершену” снайперську стрілянину, тактичний бій від третьої особи та покращену роботу камери. Битися доведеться на найрізноманітніших реальних локаціях, відтворених з разючою деталізацією. Покращена система пересування дозволить досліджувати їх краще, ніж будь-коли раніше.

У ролику демонструється головна особливість гри: на зразок Dark Souls і Deathloop у грі дебютує механіка “вторгнень”, що дозволяє користувачам вриватися у світи інших гравців та “вставляти їм палиці у колеса”.

Sniper Elite 5 вийде на Xbox Game Pass, Xbox One, Xbox Series X|S та PlayStation 4 та 5, Epic Games Store, Steam та Windows Store у 2022 році. Гра отримала вікове обмеження “16+”.