Інформація про появу в оновленні Forza Horizon 5 Series 4 відразу чотирьох автівок китайського походження викликала досить суперечливу реакцію гравців.

Forza Horizon 5 з самого релізу потерпає від великої кількості проблем, які розробники не квапляться виправляти, натомість регулярно додаючи нові автомобілі та задобрюючи гравців подарунками. Тому майже кожне оновлення гри зустрічається на Reddit з добрячою часткою сарказму. Так саме сталось і з анонсом оновлення Forza Horizon 5 Series 4, яке з’явилось вчора на Youtube каналі китайського IGN. Анонс для решти світу вийде скоріше за все 31 січня 2022 р.

Series 4, яка стартує у грі 3 лютого 2022 р., вперше в історії додає в Forza Horizon китайські авто. Цими машинами стали:

  • двомісний електричний суперкар 2016 NIO EP9;
  • компактний MPV 2013 Wuling Hongguang S;
  • суперміні 2015 MG MG 3;
  • спортивний 2005 MG XPower SV-R.

Відносно цікавий з усієї четвірки лише суперкар NIO та й то тому, що в Forza Horizon 5 мало електромобілів.

Гравці досить негативно відреагували на цю новину, відмічаючи, що в той час, коли в грі все ще багато загальних проблем та не вистачає купи машин, які спільнота полюбила ще з попередніх частин серії, додавати здебільшого нецікаві китайські авто, це пряме нехтування інтересами спільноти. Крім того, гравці масово кепкують на тему соціального рейтингу, заборонених у Китаї ліврей та зображень, довічного бану та таке інше.