Усі ігри розробляються студією Respawn Entertainment (розробник серії Titanfall та ігор Apex Legends і Star Wars Jedi: Fallen Order). Про перший проєкт чутки вже ходили: ним виявився сиквел Star Wars Jedi: Fallen Order.

Крім того, EA повідомила про розробку шутера від першої особи — лідером проєкту виступає Пітер Хіршман (Peter Hirschmann) — він брав участь у розробці багатьох ігор у всесвіті Star Wars та кількох частин шутера Medal of Honor. EA також зазначає, що Хіршман був продюсером серії Battlefront, проте новий шутер скоріш за все не матиме відношення до цієї франшизи та, можливо, стане однокористувацькою грою.

І третьою грою стане стратегія, яку Respawn Entertainment створює разом з компанією Bit Reactor, що заснована колишнім артдиректором останніх частин XCOM Грегом Ферчем (Greg Foertsch).

Наразі ніяких дат, навіть орієнтовних, не повідомляється, проте, нагадаємо, за неофіційною інформацією сиквел Star Wars Jedi: Fallen Order може вийти вже наприкінці цього року.

Цікаво, що ці анонси припадають на завершення 10-річної ексклюзивної угоди між Electronic Arts та Lucafilm щодо ігор по Star Wars (добігає кінця у 2023 році): далі EA доведеться конкурувати з іншими видавцями й розробниками, у першу чергу з Ubisoft та Quantic Dream, які минулого року вже анонсували власні проєкти у цьому всесвіті.