Згідно з інформацією, якою поділився у своєму твіттері журналіст Том Хендерсон, сиквел дуже успішного Star Wars Jedi Fallen Order може вийти у четвертому кварталі цього року, а його анонс найімовірніше відбудеться у “день Зоряних Війн” (4 травня). Гра стане прямим продовженням першої частини, що вийшла наприкінці 2019 р. і користувалася великою популярністю: за перші пів року вона розійшлася тиражем у понад 10 млн екземплярів, і за інформацією NPD Group, у 2020 році стала другою грою за продажами у США, поступившись лише Call of Duty: Modern Warfare.

Інший реліз, про який повідомив Том Хендерсон — нова частина Need for Speed, яку розробляє Criterion Games, повинна вийти у вересні чи жовтні цього року. Розробка гри затягнулася внаслідок того, що Criterion Games змушена була допомагати DICE закінчувати Battlefield 2042. А ось Dragon Age 4, за інформацією його джерела, очікувати у 2022 році не варто. Втім, це не дуже великий сюрприз — EA ще восени 2019 р. повідомила своїх інвесторів, що Dragon Age 4 “можливо” вийде не раніше ніж у 2023 фінансовому році (який закінчується у червні 2023).

І ще один можливий реліз цього разу “просочився” у PlayStation Store. Ghostwire: Tokyo може вийти раніше, ніж очікувалося: наприкінці березня, тобто вже через два місяці. У магазині PlayStation через якусь помилку на сторінці гри з’явилася дата її релізу та швидко була видалена — втім, ресурс MP1st встиг зробити кілька скриншотів.

Ігрові чутки: коли очікувати Star Wars Jedi Fallen Order 2, новий Need for Speed та Ghostwire: Tokyo