З новини про купівлю Activision Blizzard компанією Microsoft минуло лише кілька днів, але результат, здається, вже є: учора Blizzard Entertainment цілком несподівано анонсувала абсолютно нову гру за новим IP.

Назва гри поки що не повідомляється – згідно з офіційним анонсом, це буде симулятор виживання, дія якого відбуватиметься в абсолютно новому всесвіті. Інших подробиць також поки що немає, а сам анонс здебільшого стосується пошуку нових працівників, яким було б цікаво приєднатися до нового проєкту.

Blizzard анонсувала нову гру

Нагадаємо, останньою грою за новим IP у Blizzard Entertainment була Overwatch, що вийшла вже майже шість років тому. Та й взагалі – останньою на сьогодні грою Blizzard Entertainment. Після цього жодної нової гри компанія більша не випустила, якщо не брати до уваги чергові доповнення World of WarCraft та ремастери StarCraft, Warcraft III та Diablo II. Майбутнє поки що також виглядає не дуже оптимістично – мобільна Diablo Immortal обіцяється “десь у 2022 р.”, а по Overwatch 2 та Diablo IV ніяких дат, навіть приблизних, не розголошується.