Менше місяця залишається до релізу однієї з найочікуваніших ігор 2022 року – action/RPG Horizon Forbidden West від Guerrilla Games / Sony Interactive. Sony продовжує бомбардувати гравців новими відео. Услід роликам, що присвячені машинам та племенам у грі, прийшов час розповісти про сюжет.

У новому трейлері можна побачити деякі нові локації, зустріти старих друзів та познайомитися з новими персонажами.

З Horizon Zero Dawn до нової гри потрапили Варл та Еренд, які приєднаються до Елой, будуть допомагати їй протягом гри та зіграють значну роль у сюжеті.

З нових персонажів Елой буде взаємодіяти зі Зо, дівчиною з племені Утару, яка має трагічне минуле; з Альвою, дослідницею старовини з нового таємничого племені та Коталло, затятим та відданим воїном із племені Тенакт, історія якого буде тісно пов’язана з подорожжю Елой. Крім того, Елой зустрінеться з Хекарро, вождем племені Тенакт, та таємничою Тільдою, якимось чином пов’язаною з давнім минулим. Роль Тільди зіграла актриса Керрі-Енн «Трініті» Мосс.

Представили й головного супротивника Елой – Регаллу, яка збирає армію людей та роботів і прагне зупинити Червону Пошесть, що загрожує усьому живому. З іншого боку, у Регаллі вирує ненависть до інших племен, особливо до Карха. Допомагати Регаллі буде Сайленс, дослідник технологій Предтеч та засновник Затемнення, який з’являвся ще у Horizon Zero Dawn.

Вже невдовзі ми зможемо самостійно оцінити сюжет Horizon Forbidden West, гра виходить 18 лютого 2022 р. на PlayStation 4 та PlayStation 5.