Порт God of War на ПК вийшов зовсім недавно, 14 січня, але вже встиг побити кілька рекордів ігор Sony на платформі Steam.

Зокрема, God of War отримав найвищий користувацький рейтинг: наразі він становить 97% позитивних відгуків та майже 10 тис. оцінок (для порівняння — рейтинг Days Gone 93%, Horizon: Zero Dawn – “лише” 84%).

Також у God of War найвища кількість одночасних гравців серед усіх проєктів Sony у Steam: хоча у день релізу вона становила 49,411 і трохи поступалася показникам Horizon Zero Dawn (56,557), але відтоді почала потроху зростати й сьогодні сягнула 73,529 гравців. Тепер лишається чекати релізу Uncharted: Legacy of Thieves Collection – можливо, йому вдасться перевершити цей результат та змістити Кратоса на почесне друге місце.

Крім того, гра очолила рейтинг лідерів продажу у Steam минулого тижня — і з огляду на виключно схвальні відгуки можна припустити, що полишить його вона ще нескоро. А ви вже встигли пограти у God of War на ПК? Як вважаєте, 4 роки очікування були того варті?