Дві останні гри зі знаменитого циклу Uncharted – A Thief’s End та його окреме доповнення The Lost Legacy – отримають перевидання для консолі PlayStation 5, яке має вийти вже 28 січня 2022 р.

Воно отримає назву Uncharted: Legacy of Thieves Collection, розробник обіцяє різні оптимізації, зокрема оновлену графіку. На вибір буде три режими: Fidelity (“якість”) з максимальними налаштуваннями та нативними 4K з частотою до 30 fps, Performance (“продуктивність”) з частотою 60 fps (роздільна здатність не вказується) та Performance+ з відеорежимом 1080p@120 fps. Також на гравців чекають майже миттєві завантаження, об’ємний звук Spatial 3D та підтримка функцій контролера DualSense – тактильний зворотний зв’язок і адаптивні тригери.

Перевидання Uncharted 4 та The Lost Legacy для PS5 вийде 28 січня

Комплект вже доступний для передзамовлення в PlayStation Store за ціною 1399 грн. Обіцяється, що після релізу власники оригінальних ігор Uncharted 4: A Thief’s End та Uncharted: The Lost Legacy зможуть оновити їх до перевидання, заплативши $10/€10.

Також згодом це перевидання вийде на ПК — в Steam вже є відповідна сторінка, але ні передзамовити його, ні навіть дізнатися точну дату релізу поки що не можна. Відомо тільки, що він відбудеться “десь у 2022”.