Як відомо, Ілон Маск — це не тільки автомобілі Tesla, космічна програма SpaceX та супутниковий інтернет Starlink, але й більш екзотичні речі, часом — навіть дуже екзотичні (всі ми пам’ятаємо вогнемет, який його “нудна” компанія The Boring Company продала в кількості 20 тис. екземплярів усього лише за кілька днів). Інший приклад – днями в магазині Tesla з’явився… свисток Cyberwhistle вартістю $50, виконаний у дизайні ще досі недоступного пікапу Cybertruck (і також одразу був розпроданий).

А сьогодні стало відомо про ще одну новинку від Tesla — на цей раз це електро-квадроцикл для дітей Cyberquad (також у дизайні Cybertruck). Він живиться від літій-іонного акумулятора, повного заряду якого вистачить приблизно на 24 км, а максимальна швидкість обмежена до 16 км/год. У квадроцикла повністю сталева рама, м’яке сидіння, регульована підвіска та світлодіодні фари — тож це не іграшка, а цілком справжній квадроцикл, хіба що меншого розміру, ніж звичайний.

Цікаво, що квадроцикл “для дорослих” з цією ж назвою Ілон Маск анонсував ще 2019 року, під час презентації того самого Cybertruck. При цьому “квадрик” тоді позиціонувався як такий собі “аксесуар” до пікапу. Чи збирається Маск згодом випустити і його, щоб батьки могли ганяти разом зі своїми дітьми, поки що невідомо. Зараз же дитячий Cyberquad в офіційному магазині коштує $1,900 з очікуваним часом доставки в 2-4 тижні.