Компанія Samsung приїде на виставку CES із висококласним монітором, що матиме назву Smart Monitor M8. Отже, подивімося, чому саме він такий весь із себе “Smart”.

32-дюймовий 4K-монітор матиме функціональність телевізора, як і його попередники, але тепер включатиме ще й концентратор SmartThings (ми вже згадували його у звʼязку з новими телевізорами компанії) для управління сумісними пристроями розумного будинку прямо з екрана. Він також краще підходить для відеочатів завдяки магнітній вебкамері SlimFit, що входить до комплекту.

Smart Monitor M8 також може бути платформою для сервісів потокової передачі ігор, на кшталт Google Stadia чи GeForce Now, в комплекті з підтримкою бездротового геймпада. Докладніша інформація з’явиться ближче до запуску, запевняють у компанії. Workspace також об’єднує Microsoft 365 та інші хмарні послуги продуктивності в єдиний простір.

Samsung не називає ціну або дату виходу Smart Monitor M8. Хоча він менше, ніж 43-дюймовий M7 (який зазвичай коштує близько 600 доларів), функції “розумного будинку” та комплектна вебкамера можуть утримати ціну на відносно високому рівні.