2021 рік минає (до речі, у цьому матеріалі ми згадуємо ігри, які нам сподобалися у ньому найбільше, за бажанням також там можна обговорити ті тайтли, в які грали ви), час дивитися у майбутнє. І дуже доречно з’явилася інформація, які ігри будуть роздавати в PlayStation Plus наступного місяця.

Тож, якщо в вас є передплата на цей сервіс, починаючи з 4 січня, ви зможете додати до своєї колекції наступні ігри:

Persona 5 Strikers (PS4) — рольова гра, кросовер між франшизою Dynasty Warriors та грою Persona 5. Дія Strikers відбувається через 4 місяці після подій P5, ігровий процес є своєрідним міксом та додає до покрокових бійок у стилі “Персони” бойові дії в реальному часі з DW. Глобальний реліз Persona 5 Strikers відбувся на початку 2021 р. на платформах Nintendo Switch, PS4 та ПК.

Dirt 5 (PS4, PS5) — остання на сьогодні частина аркадного автосимулятора, присвячена перегонам по бездоріжжю. Гра вийшла на всіх головних платформах понад рік тому, восени 2020.

Deep Rock Galactic (PS4, PS5) – кооперативний PVE-шутер від першої особи для 1-4 гравців, у якому їм доведеться досліджувати процедурно згенеровані печери. Гра вийшла на ПК та Xbox One ще навесні 2020 р., але до консолей Sony дістається лише зараз: 4 січня — це її реліз на PS4 та PS5, який збігається з початком роздачі у PS Plus.

Нагадуємо, що поточна роздача продовжиться до 3 січня — якщо ви ще не встигли забрати грудневі Godfall Challenger Edition, Mortal Shell та LEGO DC Super-Villains, але планували це зробити, у вас залишилося лише кілька днів.