Найцікавіший пікап року за версією MotorTrend Rivian R1T, як і більшість автівок, має варіанти комплектацій. Ще Rivian може бути у кузові SUV — модель R1S. У випадку електрокарів однією з найважливіших опцій є місткість батареї, яка впливає на можливість проїхати певну дистанцію без зарядки. І от у Rivian з’явились перші затримки з виробництвом. 

У випадку з пікапом R1T, є дві опції батареї — Large pack, який дозволяє проїхати 500 км, та Max pack, запас ходу якого складає майже 650 км. Доплата за останню складає $10000. 

Станом на 15 грудня, компанія встигла доправити 652 автівки покупцям. Але на виробництві сталися деякі проблеми, які вплинули на плани доставки. CEO компанії Роберт Скаріндж (Robert RJ Scaringe) повідомив замовників, що Max pack доведеться почекати до 2023 року, тоді як виробництво сконцентрується на першій опції. 

Тож наразі покупці, які замовили комплектації з більшими акумуляторами, можуть змінити свій вибір, якщо хочуть отримати автівку раніше. Більш точні дати замовники отримають на початку наступного року, коли виробництво зможе скласти детальніші прогнози. 

У тому ж листі зазначено, що на середину грудня Rivian було приблизно 71 тисяча замовлень у США та Канаді, серед яких десь 20% припадають на комплектації з більшою батареєю.