Екранізація відомого пригодницького серіалу Uncharted (що довгий час був ексклюзивом Sony, але зараз, як і багато інших хітів, нарешті приходить і на ПК) вже зовсім поруч: в Україні стрічка вийде на великі екрани 10 лютого (до речі, в один день зі “Смертю на Нілі”).

Чесно кажучи, бачити Тома “Спайді” Голланда у ролі Натана Дрейка все ще дивно — актор виглядає надто молодим та зовсім не схожим на свій ігровий прообраз, але принаймні вік можна списати на те, що за сюжетом фільм є приквелом усього циклу та розповідає про молоді роки відомого мисливця за скарбами. Проте нам нарешті показали Саллі з вусами — і тепер з вибором Марка Волберга на цю роль вже не посперечаєшся.

Звісно, ідеальним Натаном Дрейком міг би стати інший “Натан” — Філліон (Firefly, The Rookie), але він, на превеликий жаль, вже застарий для цієї ролі. Тож усім шанувальникам цього актора, хто хотів би побачити його у ролі Дрейка, лишається вчергове передивлятися коротеньку “аматорську” екранізацію, в якій він зіграв головну роль, причому зіграв блискуче.