OnePlus 10 Pro презентують вже в січні — Піт Лау

Чутки навколо OnePlus 10 Pro вже не перший день ширяться у Мережі. Але це перший смартфон компанії, який розроблено вже спільними зусиллями з інженерами Oppo. Тому цікаво подивитись, як це вплине на один з найпопулярніших смартфонів серед ентузіастів техніки. 

Початок року, як завжди, тішить у першу чергу анонсами з CES (Consumer Electronics Show), та це не все, що варто очікувати від наступного місяця. Один із засновників OnePlus (та в минулому віцепрезидент Oppo) Піт Лау, можливо і не дуже детально, але анонсував появу нового флагману — OnePlus 10 Pro. У Weibo він написав: «10 Pro, побачимось у січні».

Нагадаємо, очікується, що смартфон буде оснащено топовим процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, 8 або 12 ГБ оперативної, та 128 або 256 ГБ постійної пам’яті. Дисплей отримає маленький виріз у кутку для 32-мегапіксельної селфі-камери. Його діагональ складе 6,7 дюйма, роздільна здатність QHD+ та частота оновлення 120 ГЦ.

Корпус смартфона захищено від води та пилу згідно зі стандартом IP68.

Блок камер буде виглядати по-новому, але судячи з характеристик, може бути тим самим, що був у OnePlus 9 Pro: основна камера 48 МП, надширока 50 МП та телефото 8 МП з 3.3× зумом. Їх розроблено спільно з Hasselblad.

Місткість акумулятору складе 5000 мА•г. Звісно, буде й підтримка швидкісної зарядки: 80 Вт через кабель, та 50 Вт через індукційну станцію.

Раніше повідомлялося, що спочатку смартфон надійде на власний ринок, тоді як глобальний запуск продажів почнеться не раніше квітня. Але чекати фінальні технічні характеристики, ціни та точні строки появи залишилось не так довго.

Більше коментарів!