У Samsung пояснили, чому складані смартфони важливі для компанії

Глава мобільного бізнесу Samsung Ро Те Мун нещодавно пояснив в коментарі для The Wall Street Journal, чому смартфони з гнучким екраном настільки важливі для бізнесу компанії.

Як зазначає Ро, складані смартфони Samsung приваблюють втричі більше користувачів, які переходять з інших брендів, ніж звичайні моделі Galaxy S. Це означає, що люди йдуть відь інших виробників, будь то Apple, Xiaomi чи Oppo, і натомість купують смартфони Samsung.

«Ми вважаємо це досить вагомим відсотком і позитивним знаком», — сказав Ро The Wall Street Journal. «Це стосується світчерів з інших брендів, а не користувачів пристроїв Samsung Galaxy, які переходять на інший пристрій Galaxy».

У середу Samsung представила останні версії своїх складаних смартфонів Galaxy Fold4 і Flip4.

Згідно з останньою заявою про прибутки, Samsung сподівається зробити перехід користувачів від інших брендів буденною справою. У другому півріччі компанія прагне досягти того, щоб продажі складаних смартфонів перевищили продажі минулої флагманської моделі Galaxy Note, що поки стала останньою у своїй серії.

За даними Counterpoint Research, складані пристрої продовжують залишатися найшвидше зростаючою категорією смартфонів цього року, згідно з якою очікується зростання постачання складаних моделей на 73% до 16 мільйонів одиниць.

Counterpoint також виявив, що частка Samsung на ринку смартфонів з гнучким екраном у першій половині цього року становила 62%, хоча жоден інший виробник не постачає складані пристрої на стільки ринків, як Samsung. Counterpoint очікує, що Samsung володітиме 80% ринку в другій половині року.

Більше коментарів!