Новий флагман від OnePlus очікується на початку року в Китаї з глобальним запуском не раніше квітня 2022, тож офіційного анонсу треба ще почекати, але неофіційні витіки інформації вже є — раніше вже з’явились рендери OnePlus 10 Pro з абсолютно новим дизайном модуля головної камери, а зараз стали відомі ймовірні технічні характеристики.

Так, згідно з витіком, що опублікував сайт 91mobiles, в смартфоні буде використаний новий чіпсет Snapdragon 8 Gen1, який Qualcomm планує офіційно анонсувати наприкінці листопада, та QHD+ екран на базі AMOLED з діагоналлю 6,7” і частотою оновлення 120 Гц. Оперативної пам’яті планується 8 або 12 ГБ LPDDR5 та 128 або 256 ГБ внутрішнього сховища.

Основна камера — потрійний модуль, розроблений сумісно з Hasselblad, і поки що він виглядає так само, як і в OnePlus 9 Pro: основна камера 48 МП, надширока 50 МП та телефото 8 МП з 3.3х зумом. Натомість селфі-камера отримає модуль з роздільною здатністю 32 МП (у OnePlus 9 Pro — “лише” 16 МП).

Ємність акумулятора очікується на рівні 5000 мА*г, швидкість заряджання ще невідома. Також витік стверджує, що корпус OnePlus 10 Pro буде захищений від води та пилу за стандартом IP68 (так само, як і OnePlus 9 Pro).