Не встигли прихильники японської анімації зітхнути з полегшенням після новини про закриття адаптації Cowboy Bebop, як Netflix готує нове випробування, тепер для шанувальників відомої японської франшизи Mega Man — у складі якої, крім великої кількості ігор, є також манга, телевізійні адаптації, фільми тощо.

Насправді фільм створюється американською компанією Chernin Entertainment ще з 2015 року, а у 2018 він був офіційно анонсований компанією Capcom – творцем оригінального Mega Man. І от зараз з’явилась інформація, що адаптація Mega Man прямує до Netflix — щоправда, нічого більш детального наразі невідомо, повідомляється лише, що робота над фільмом все ще далека від завершення, й чекати його появи в цьому стримінговому сервісі найближчим часом не варто.

Враховуючи, що він не згадується в “переліку художніх серіалів 2022 року”, що був оприлюднений Netflix наприкінці листопада, можна припустити, що чекати на адаптацію Mega Man доведеться щонайменше до 2023 р. Щось більш конкретне може стати відомо наступного року – тоді Capcom буде відзначати 35-ту річницю франшизи й компанія вже у пошуку ліцензіатів, які готові приєднатися до цієї події зі своїми продуктами та заходами.