Після випуску операційної системи Windows 11, яка отримала значне оновлення інтерфейсу, Microsoft повертає деякі можливості, що “загубилися” під час релізу. Зокрема лише недавно компанія анонсувала оновлення меню “Пуск”, та збирається повернути в систему можливість зміни браузера без проходження 9 кіл пекла. А зараз стало відомо, що в Windows 11 повернеться й окремий віджет для прогнозу погоди.

Нагадаємо, що Microsoft значно переробила систему віджетів у Windows 11 та винесла їх в окреме меню на панелі завдань, і їх тепер не можна закріпити в меню “Пуск”.

“Ми намагаємося показати точку входу у віджети в лівій частині панелі завдань з інформацією про погоду в реальному часі”, – пише в блозі компанії Аманда Ланговскі, керівник Microsoft Windows Insider – “Ви також можете відкрити меню віджетів, просто навівши курсор на точку входу”.

Microsoft вирішила повернути у Windows 11 окремий віджет погоди

З оновленням Windows 11 погодний віджет буде за замовчанням показуватися в лівій частині панелі завдань. Проте якщо користувач обере інший варіант розміщення меню “Пуск”, то віджет переїде праворуч від нього.

Користувачі мають отримати ці зміни разом з оновленням Windows 11 вже наступного року, проте в Microsoft поки що не називають точну дату його релізу.