Популярний серіал God of War довгий час залишався ексклюзивом консолей Sony, але в останній час компанія поступово портує на ПК свої найвідоміші хіти минулих років (як, наприклад, перевидання комплекту Uncharted: Legacy of Thieves Collection). Нарешті дійшла черга й останньої на сьогодні частини пригод грецького бога війни Кратоса — God of War виходить на ПК 14 січня, у Steam вже є сторінка гри з можливістю передзамовлення за 1199 грн.

І щоб ще більше зацікавити комп’ютерних геймерів, Sony опублікувала трейлер, в якому розповідається про відмінності порту на ПК від оригінальної гри — зокрема, в ньому з’явиться підтримка технологій NVIDIA DLSS та NVIDIA Reflex, більш детальні тіні та покращена технологія розрахунку відображень Screen Space Reflections. Також відомо, що у гри не буде обмеження кількості кадрів за секунду, тож якщо у вас потужний ігровий ПК, ви зможете насолоджуватися 4K-геймінгом з необмеженим фреймрейтом.

 
Також стали відомі системні вимоги God of War, згідно з якими, зокрема, для гри в “оригінальній якості зображення” та в режимі 1080p@60 fps знадобиться процесор рівня Intel i7-4770k або AMD Ryzen 7 2700 та відеокарта не гірше за NVIDIA GTX 1070 або AMD RX 5600 XT.

Новий трейлер ПК-версії God of War демонструє її переваги над оригіналом