Всім привіт, сьогодні п’ятниця, а отже час підбити підсумки першого повноцінного робочого тижня на Mezha.Media. Дуже вдячний всім, хто заходив на сторінки нашого видання, підтримував та поправляв наші помилки в текстах 🙂

Коли ми запускали сайт минулого четверга, то було дуже страшно, адже в такі моменти завжди боїшся, що ніхто не прийде. Проте ви до нас прийшли, та ще й як! Ще перед запуском я ставив собі прогноз, що за перший місяць відвідуваність Межі складе приблизно 60 тис. унікальних користувачів.

Це був цілком реалістичний сценарій для сайту, який починає з повного нуля, без якихось рекламних бюджетів та прокачаного на SEO домена. Проте навіть без урахування сьогоднішнього дня, кількість унікальних користувачів Mezha.Media за 9 днів склала 54 тис. Тобто фактично за 10 днів відвідуваність сайту вже буде більше того, що планувалося на перший місяць. Для нас це фантастичний результат, адже за такої динаміки (більше 14 тис користувачів на день) відвідуваність за місяць може скласти понад 300 тис., а це за мірками українських медіа вже доволі серйозно 🙂

Перший тиждень роботи Mezha.Media: скільки нас?

91,13% наших читачів заходить на сайт з України, на другому місці Польща, та третьому Сполучені Штати.

Перший тиждень роботи Mezha.Media: скільки нас?

Загалом за 9 днів на сторінки Межі встигли зайти користувачі з 90 країн.

Перший тиждень роботи Mezha.Media: скільки нас?

Прямі заходи на сайт складають 56% від всього трафіку, на пошукові системи припадає 24,2%, Google до нас ще придивляється. Але загалом є куди рости.

Перший тиждень роботи Mezha.Media: скільки нас?

Кількість коментарів зі старту в будні дні вже перевишує тисячу.

Перший тиждень роботи Mezha.Media: скільки нас?

Цього тижня ми ще налагоджували роботу редакції та дороблювали сайт, ще не все зроблено, проте вже найближчим часом зробимо апдейт, щоб покращити зручність читання з мобільних пристроїв. Наступного тижня постараємося збільшити кількість новин, цікавих матеріалів та оглядів, адже вже трохи звикли до нового режиму роботи.

Дуже дякую за підтримку всім патронам, це важливий внесок в підтримку та розвиток ресурсу. Якщо ви ще не долучилися але маєте бажання, то це можна зробити за посиланням patreon.com/mezhamedia.

Крім того, якщо у вас є ідея цікавого матеріалу, чи ви самі хочете написати статтю або пост в блог, то напишіть в коментарях або на [email protected].

Також в нас поки не працюють сповіщення про помилки через Ctrl+Enter, а на мобільних вони б і так не працювали, тому якщо бачите помилку, пишіть будь ласка в коментарях, ми будемо намагатися все швидко виправляти. І тут не можу не подякувати волонтерам-коректорам, які періодично вичитують наші матеріали, ви супер!