Український симулятор стрільби World of Shooting вийшов у Steam

У Дочасному доступі Steam з’явився симулятор стрільби World of Shooting від української студії Noble Empire, авторів зброярної гри World of Guns: Gun Disassembly.

World of Shooting – це саме симулятор, бо тут вам треба виконувати стрілецькі завдання, брати участь в змагання по стендовій стрільбі або проходженню смуг перешкод чи так званих killhouses, вражаючи мішені.

Звісно ж, Noble Empire, які собаку з’їли на реалістичному витворенні зброї, з великою повагою ставляться до параметрів усіх «стволів», що є у грі. Зараз це 120 пістолетів, гвинтівок та рушниць, згодом у World of Shooting буде 300 моделей зброї та 250 аксесуарів до неї (прицілів, магазинів, глушників та таке інше).

У ігровій кампанії 400 етапів/завдань, плюс тут є користувацький конструктор стрільбищ та killhouses. А ще енциклопедія зброї, вікторина на перевірку знань тощо.

При цьому World of Shooting – це безплатна гра з внутрішньоігровими покупками, але на зброю можна заробити й без вкладання грошей, хоча це, звісно ж, займе трохи часу. Спробувати World of Shooting можна прямо зараз, насправді вона була повністю грабельна ще рік тому.