Компанія Rakuten повідомила про запуск у Viber нової функції бізнес-дзвінків, яка тепер доступна й для українських компаній. Ця можливість позиціюється як новий інструмент для спілкування між бізнесом та їхніми клієнтами в застосунку.

«Бренди отримують новий зручний канал для контакту з клієнтами. Користувачі зможуть безплатно телефонувати на стаціонарні та короткі номери компаній у застосунку Rakuten Viber звідки завгодно, навіть з-за кордону», – йдеться в повідомленні Rakuten.

Бізнес-дзвінки у Viber – це доповнення до наявних у застосунку бізнес-повідомлень. Завдяки їм клієнти зможуть самостійно обирати канал, через який вони хочуть зв’язатися з брендом.

«Компанії своєю чергою отримують новий інструмент для ефективної обробки запитів клієнтів у зручному місці, що зрештою покращує взаємодію з клієнтами», – додали у Rakuten Viber.

Усі бізнес-дзвінки будуть безплатними для користувачів Rakuten Viber, незалежно від їхнього місцеперебування. Компанії зможуть під’єднати для дзвінків у Rakuten Viber свій звичайний номер кол-центру або призначити новий.

Rakuten Viber

Деякі компанії в Україні вже увімкнули бізнес-дзвінки за допомогою офіційних партнерів Rakuten Viber. Серед них – Ощадбанк, який став першим у світі банком, що додав новий канал спілкування у співпраці з GMS (Global Message Services), мережа аптек «Бажаємо Здоров’я»  – у партнерстві з SMSBAT, та інші.