Google представив функцію Art Selfie 2 із генеративним штучним інтелектом. Вона дає змогу зробити селфі та обрати один зі стилів, який ШІ використає для створення стилізованого зображення за певним сценарієм. Про це йдеться в блозі компанії.

«Тепер, використовуючи потужність генеративного штучного інтелекту, Art Selfie 2 знову дає вам можливість познайомитися із світовим мистецтвом, історією та культурою не лише в ролі глядача, а й учасника», – сказано в блозі.

Google Art Selfie 2

Art Selfie 2 – це оновлення функції, яка з’явилася в 2018 році. Вона створена на основі прототипу з програми Artist in Residence. Щоб скористатися функцією, треба завантажити програму Google Arts & Culture для Android або iOS та знайти Art Selfie 2 на вкладці «Відтворити».

«Ви можете спробувати себе в ролі дослідника, що підкорює Еверест, музи в саду Моне або хороброго лицаря у середньовічних обладунках. Завдяки понад 25 різноманітним стилям (і ще більше у майбутньому) Art Selfie 2 – ваш квиток у цікаву подорож задля творчих досліджень та навчання», – йдеться в блозі.

Одночасно із запуском Art Selfie 2 компанія також робить опцію Art Remix для редагування доступною у ще більшій кількості країн. Її можна знайти на вкладці «Відтворити» на вебсайті та в додатку Google Arts & Culture.

Art Remix Google