Щотижневі шоу від WWE, такі як RAW, SmackDown та NXT з’являться на Netflix у 2025 році. Що цікаво, RAW вперше за 31 рік з початку випуску повністю зникне з телебачення на користь стримінгового сервісу. Нагадаємо, WWE (World Wrestling Entertainment) — найбільший промоутер реслінгу у США, яким володіє холдинг TKO Group Holdings.

Угода набуде чинності у січні 2025 року, однак поки що серед офіційно оголошених країн, де можна буде подивитися реслінг, є США, Канада, Великобританія та Латинська Америка. У майбутньому обіцяють додавати більше країн.

Окрім щотижневих шоу, на Netflix також можна буде подивитися преміальні заходи такі як Wrestlemania, SummerSlam, Royal Rumble, а також документальні шоу. Проте поки не повідомляються, чи будуть доступні старі випуски шоу, яких у випадку RAW понад 1600.

Варто зазначити, що RAW зараз є основним та найпопулярнішим щотижневим шоу на USA Network. Воно виходить щопонеділка  та збирає понад 17 мільйонів унікальних глядачів протягом року, то ж не дивно, що угода між компаніями, в рамках якої RAW та інші шоу на 10 років будуть доступні на стримінговій платформі, коштувала близько $5 мільярдів.

Ця угода також допоможе WWE завоювати більшу аудиторію по світу, де Netflix є набагато поширенішим, аніж інші платформи, на яких такі шоу як RAW, SmackDown чи NXT були доступні раніше.