План підписки Netflix з рекламою росте другий квартал поспіль, через що компанія має наміри повністю прибрати найдешевший план без реклами. Крім того, у листі акціонерам висловили плани підняти ціни. Про це повідомили Hollywood Reporter

У фінансовому звіті за 4 квартал 2023 року, компанія повідомила, що на план з рекламою припадає 40% нових користувачів, в порівнянні з 30% у 3 кварталі. Загалом план з рекламою зріс на 70% і ним користується 23 мільйони людей і ця цифра зростає.

З постійним ростом плану з рекламою, Netflix мають на меті повністю відмовитися від найдешевшої підписки без реклами. Спершу цей план перестали пропонувати новим користувачам, а весною його повністю приберуть з Канади та Великобританії.

У листі акціонерам керівники компанії також повідомили про потенційне підняття цін: 

«У міру того, як ми інвестуємо в Netflix і вдосконалюємо його, ми час від часу будемо просити наших підписників платити трохи більше, щоб відобразити ці покращення, що, своєю чергою, допомагає рухати позитивний потік додаткових інвестицій для подальшого вдосконалення та розвитку нашого сервісу».