Технологія генерації додаткових кадрів AMD Fluid Motion Frames (AFMF) — аналог DLSS 3 для відеокарт NVIDIA — вийшла зі статусу технічного прев’ю і з релізом драйверів Adrenalin Edition 24.1.1 стала доступною для всіх десктопних та ноутбучних GPU серій AMD Radeon 700M, RX 6000 і RX 7000.

За словами розробника, AMD Fluid Motion Frames працює з будь-якою DX11/DX12 грою (окрема підтримка з боку гри, як у випадку з DLLS 3, не потрібна) і дає приріст кадрів до 97% у 1080p та до 103% – у 1440p. Технологія наразі працює лише у повноекранному режимі з деактивованим VSYNC та автоматично відключається у сценах зі швидкою динамікою (на що вже скаржаться користувачі у відповідях до твіту Франка Азора).

AMD попереджає, що використання AFMF може створювати додаткову затримку і таким чином не є оптимальним варіантом для швидких багатокористувацьких ігор. Також компанія рекомендує використовувати AFMF разом з іншою технологією – AMD Radeon Anti-Lag, що допоможе зменшити затримку і зберігти мінімальну частоту кадрів на рівні 60 fps.

Генерація кадрів AMD Fluid Motion Frames стала доступною в офіційних відеодрайверах, працює в усіх DX11/DX12 іграх