Інсайдер розкрив повну назву Death Stranding 2 та розповів, коли чекати новий трейлер

Наступна гра Хідео Коджіми отримала повну назву — Death Stranding 2 – On The Beach. Цією інформацією поділився інсайдер Billbil-kun для сайту Dealabs.

Гру вперше представили на The Game Awards 2022, де вона отримала 4 хвилинний трейлер й з того часу інших подробиць про проєкт не було. Тепер же стала відома повна назва, а також те, що протягом наступних двох тижнів ми можемо отримати ще один трейлер.

На початку січня інсайдер Джефф Ґрабб повідомив, що нова State of Play від PlayStation може пройти найближчим часом, й інформація, яку зміг роздобути Billbil-kun підтверджує це.

За його словами, новий трейлер Death Stranding 2 вийде протягом двох наступних тижнів і, ймовірніше за все, це відбудеться саме під час State of Play.

Варто зауважити, що поки продовження Death Stranding офіційно анонсована лише для PlayStation, однак на The Game Awards 2023 Коджіма представив ще один проєкт – OD. І цього разу це буде ексклюзив XBOX.

Зараз поки жодних інших подробиць про майбутні проєкти Kojima Production немає, в тому числі невідомо й коли ці ігри вийдуть.