Apple Pay став доступним держателям карток NovaPay. Як його налаштувати?

Держателі карток Mastercard від NovaPay отримали можливість користуватися платіжним інструментом Apple Pay. Про це йдеться в повідомленні NovaPay.

«Щоб здійснити платіж, достатньо піднести iPhone або Apple Watch до платіжного терміналу. Кожна транзакція через Apple Pay надійно захищена – користувачеві необхідно пройти аутентифікацію за допомогою Face ID, Touch ID або пароля, крім цього задіюється унікальний одноразовий динамічний код безпеки», – сказано в повідомленні.

В NovaPay зазначили, що з Apple Pay користувачі можуть оплачувати покупки в продуктових магазинах, аптеках, таксі, ресторанах, кав’ярнях і багатьох інших місцях. Також вони мають змогу здійснювати покупки за допомогою Apple Pay на iPhone, iPad або Mac у додатках і на сайтах, відкритих в Safari. При цьому більше не потрібно створювати облікові записи або заповнювати довгі платіжні форми.

Крім того, з Apple Pay набагато простіше замовляти доставку продуктів, оплачувати покупки в інтернет-магазинах, купувати квитки й багато іншого. Також Apple Pay доступний при оплаті покупок у додатках для Apple Watch.

«Безпека та конфіденційність лежать в основі Apple Pay. Коли ви додаєте платіжну  картку в Apple Pay, сам номер картки не зберігається ні на пристрої, ні на серверах Apple. Замість цього пристрою присвоюється унікальний номер облікового запису, який шифрується і безпечно зберігається в чипі «Безпечний Елемент» вашого пристрою», – підкреслили в NovaPay.

Щоб налаштувати Apple Pay, треба зайти в додаток Wallet на iPhone, натиснути на значок плюса та дотримуватися інструкцій, щоб додати платіжну картку NovaPay. Apple Pay готовий до використання, щойно користувач прив’яже картку до iPhone, Apple Watch або Mac.